Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HTMSZSZ16 4X100 (MAROSVÁSÁRHELY)
Thália Színház - Arizona Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Határon Túli Magyar Színházak Szemléje a Tháliában Marosvásárhe­lyi Művészeti Egyetem előadása

Egy gyúró, egy edzőnő és négy futónő. „Nem győzni kell, hanem legyőzni! Ez a sport.” A mag­yar nemzeti női futóváltó tag­jai versenyre készül­nek. Szám­ta­lan vis­zonyt látunk, és szám­ta­lan viszály bon­takozik ki. Küzdelem férfi és nő, nő és nő között, veté­lytár­sak és bajtár­sak között, cél­jaink és csalódá­saink között. Men­nyit ér a nemzeti öntu­dat? Van man­ap­ság, ami nem eladó? Egyál­talán, sik­erül meg­futni a szin­tet? És mi van, ha nem? Az igazi verseny az öltözőben dől el. Szere­posztás: Dali — Csata Zsolt | Rózsa László Dzsudi — Nagy Dóra Perec — Szi­lasi Eszter Júlia Grafika — Horváth Anna Hóvirág — Hajdu Imelda Kiseszter — Mag­yari Izabella
  Stáblista
Rendező 
Sebestyén Aba 
Irta 
Egressy Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?