Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BOGGIE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csemer Boglárka a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége, aki dalszerzőként sajátos jazzes-sanzonos-popos világot hozott létre.

Közreműködik: Csemer Boglárka - ének
Reviczky Balázs - zongora
Simkó Várnagy Mihály - cselló
Szabó Tamás - dob Csemer Boglárka ‘Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ám igazán 2014 januárjában lett nevétől hangos nem csupán a hazai, de a világsajtó is, amikor Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta világszerte. A fiatal énekesnő első szólóalbuma pillanatok alatt került fel a Billboard lista 3. helyére a jazz, és 17. helyére a világzene kategóriában. A világ legismertebb hírportáljai és televíziós csatornái készítettek interjúkat vele. 2014 októberében a Tom Tom Records gondozásában napvilágot látott Boggie második albuma All Is One Is All címmel, melyet a hazai Fonogram díjátadón 2015 Legjobb pop albumaként díjaztak. Csemer Boglárka a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége, aki dalszerzőként sajátos jazzes-sanzonos-popos világot hozott létre. Sokáig élt Franciaországban, minden bizonnyal innen ered a sanzon műfaja iránti vonzódása is, francia nyelvű dalainak szövegeit is ő írja. Kedves, könnyed, barátságos, ám mégsem felszínes dalai könnyedén ragadják magukkal hallgatóit, s az énekesnő a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával egy érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumba kalauzolja őket. Boggie koncertezett már Párizsban, a Jazz Sur Seine fesztiválon, Hollandiában, Frankfurtban, Münchenben és New Yorkban, s túl van első sikeres európai klubturnéján is. Wars for nothing című dalával megnyerte az Eurovízió magyarországi előválogatóját, a Dal 2015 című műsort, így 2015 májusában ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Idén harmadjára kapott koncertmeghívást az Egyesült Államokba. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?