Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MONOMÁNIA - YENTL - A JESHIVA NÖVENDÉK
Ódry Színpad - MONOmánia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 892 értékelés alapján
  Leírás
Yentl – a Jeshiva növendék Miklós Tibor szövegkönyve és dalfordításai, valamint, Böhm György dramaturg, „Yentl” című előadása alapján készült. Bemutató: 2016. 04. 14.

Monodráma dalokkal, egy részben
Előadja: Kokas Piroska
A Színház-és Filmművészeti Egyetem diplomamunkájaként bemutatott előadás Az autentikus zsidó környezetben nevelkedett lány, a hagyományok ellenére tanulni vágyik, megismerni a világot, ahogyan azt apjától tanulta. Olyan helyen él, ahol az ő vágyai és céljai tiltottak egy nő számára. Ő mégis azt teszi, amit a szíve diktál. Érzelmei lehetetlen helyzetekbe keverik, színlelnie kell. Tudja, hogy nem helyes, amit tesz. Olyan helyen kell élnie, ahol nem tartják csodabogárnak, ahol békét köthet önmagával és apja emlékével.  A vizsgaelőadás Miklós Tibor szövegkönyve és dalfordításai, valamint, Böhm György dramaturg, „Yentl” című előadása alapján készült.
  Stáblista
Előadó 
Kokas Piroska 
Szövegkönyv 
Miklós Tibor 
Dramaturg 
Böhm György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Cím
  Hogy tetszett?