Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MONOMÁNIA - YENTL - A JESHIVA NÖVENDÉK
Ódry Színpad - MONOmánia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Yentl – a Jeshiva növendék Miklós Tibor szövegkönyve és dalfordításai, valamint, Böhm György dramaturg, „Yentl” című előadása alapján készült. Bemutató: 2016. 04. 14.

Monodráma dalokkal, egy részben
Előadja: Kokas Piroska
A Színház-és Filmművészeti Egyetem diplomamunkájaként bemutatott előadás Az autentikus zsidó környezetben nevelkedett lány, a hagyományok ellenére tanulni vágyik, megismerni a világot, ahogyan azt apjától tanulta. Olyan helyen él, ahol az ő vágyai és céljai tiltottak egy nő számára. Ő mégis azt teszi, amit a szíve diktál. Érzelmei lehetetlen helyzetekbe keverik, színlelnie kell. Tudja, hogy nem helyes, amit tesz. Olyan helyen kell élnie, ahol nem tartják csodabogárnak, ahol békét köthet önmagával és apja emlékével.  A vizsgaelőadás Miklós Tibor szövegkönyve és dalfordításai, valamint, Böhm György dramaturg, „Yentl” című előadása alapján készült.
  Stáblista
Előadó 
Kokas Piroska 
Szövegkönyv 
Miklós Tibor 
Dramaturg 
Böhm György 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!