Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EICHINGER TIBOR - STEFAN VARGA: BROTHERS IN ART – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A sokoldalú, kísérletező kedvű gitáros, Eichinger Tibor úgy saját hazai triójával, mint más formációk tagjaként, illetve vendégeként többször is szerepelt az Opus színpadán.

Ezúttal egy régen működő, s folyamatosan fejlődő együttműködésének legfrissebb gyümölcsét hozza el a klubba. Eichinger ugyanis több mint 13 éve játszik együtt Stefan Varga német gitárossal, West&East nevű duójukkal eddig két albumot jelentettek meg. Harmadik közös lemezüket Megyaszay István basszusgitárossal és Gavallér Csaba dobossal kiegészülve a ZoZo névre kereszetelt kvartettel adták ki. Brothers in Art címmel megjelent legfrisseb albumuk – szintén Megyaszay Istvánnal, de ezúttal Madai Zsolttal a doboknál – egy olyan projekt, mellyel eddigi munkájuk egyfajta összegzését adják, rajta duó és kavertett kompozíciókkal egyaránt. Ezek zömmel Varga-Eichinger szerzemények, de a lemezen egy Varga-Eichinger-Madai és egy Megyaszay-Madai darab is hallható. Az Opus Jazz Clubban a Brothers in Art anyagát teljes egészében bemutatják. Közreműködik: Eichinger Tibor - elektromos gitár
Stefan Varga - elektromos és akusztikus gitár
Megyaszay István - basszusgitár
Madai Zsolt - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?