Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DANIEL ERDMANN’S VELVET REVOLUTION (D/F/UK)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Daniel Erdmann 1983 óta játszik szaxofonon. Tanulmányait 1999-ben fejezte be a berlini Hanns Eisler zenei főiskolán, majd 2001-ben elnyerte a Francia-Német Kulturális Tanács ösztöndíját.

Azóta Párizs és Berlin között ingázik. Erdmann szinte mindenfelé fellépett már világszerte, köztük Berlin, Párizs, New York, Lisszabon, Rotterdam jelentős fesztiváljain, és számos CD-felvételen működik közre. Saját neve alatt megjelenő albumait az Enja Records, az ACT és az Intakt kiadók gondozzák. Társalapítója és tagja a Das Kapital triónak, mely 2014 januárjában óriási sikerrel lépett fel az Opus Jazz Clubban. Egy másik projektje, a Daniel Erdmann - Samuel Rohrer “ten songs about real utopia”, Frank Möbus és Vincent Courtois közreműködésével, mely tavaly szeptemberben a GoetheJazz sorozat keretében hangzott el az Opusban, elnyerte a Német Kritikusok Díját. Legfrissebb hír, hogy Danielt jelölték az ECHO JAZZ 2016 díjra. Igen hosszú azok névsora, akikkel Erdmann együtt játszott és dolgozott: Aki Takase, Ed Schuller, Joachim Kühn, Yves Robert, Conny Bauer, Gebhard Ullmann, Vincent Courtois, André Minvielle, Louis Sclavis, Heinz Sauer, Frank Möbus, Herb Robertson, Tony Buck, Axel Dörner, John Betsch, Rudi Mahall, Hasse Poulsen, Peter Kowald, Paul Brody, vagy Chris Dahlgren, hogy csak néhányukat említsük. Daniel Erdmann 2015-ben új triót hozott létre Théo Ceccaldi kiváló fiatal francia hegedűssel és brácsással, akit 2014-ben a francia Jazz Magazine „reveláció” jelzővel illetett, illetve Jim Hart angol vibrafonossal, az európai színtér egyik legkeresettebb zenészével. Daniel Erdmann erre a nagyon különleges felállásra teljesen új darabokat komponált. A trió az Opusban tartott koncertjét követően a BMC stúdiójában felveszi debütáló albumát, mely várhatóan az ősszel jelenik majd meg a BMC Records gondozásában. Közreműködik: Daniel Erdmann - szaxofon
Theo Ceccaldi - hegedű
Jim Hart - vibrafon  „Daniel Erdmann a nemzetközi színtér egyik leginvenciózusabb játékosa”
Gerard Rouy, Jazz Magazine (F) Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?