Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESE A RÉZHEGYEN TÚLRÓL - HANGSZERES MESEJÁTÉK BRASS IN THE FIVE
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hangszerbemutató kicsit másképpen... Írta és rendezte: Takács Tibor

Egyszer volt, hol nam volt, még a Rézhegyen túl is élt Szontyoli, a szomorú király. Hogy feleségét, Tekerentyű királynét és birodalma vidámságát visszaszerezze, útnak indította három fiát - Picurit, Tilitolit és Behemótot - a csodaszarv, a csodacsiga és a csodabot felkutatására. Vajon sikerrel jártak? Derítsük ki együtt! A Brass in the Five egyedi hangzásvilággal, sokszínű műsorral, saját feldolgozásokkal, formabontó koncertekkel több mint húsz éve népszerűsíti a magyar rézfúvós kamarazenét itthon és külföldön. Méhes Csaba pantomimművésszel ezúttal a legkisebbeknek nyújtanak felejthetetlen élményt.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?