Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GAGMENŐK (A STAND-UP BRIGÁD ELŐADÁSA)
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GEGmenők Kabaré. Szereplők: Beleznay Endre, Köllő Babett, Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt

A Stand Up Brigád - korábbi nevünkön BEEE Színpad - egy független humoristákból létrejött stand-up comedy társulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek pályára segítését és szakmai támogatását tartja. Fellépőink között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert előadói, Humorfesztivál nyertes és Karinthy gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humortitánok. A társulat 2009 tavaszán alakult meg a Mikroszkóp Színpad fiatal humoristáiból, ahol „Szójjá be!” címmel nagy sikerrel játszottuk stand up comedy estünket. 2010 ősze óta az ország számos pontján tartunk stand up comedy esteket. 2013-tól a Stand Up Brigád a Bethlen Téri Színházban talált otthonra, ahol a színház vezetőségével közösen azt a célt tűzték ki, hogy újraélesztik a Kellér Dezső nevével fémjelzett, pesti Csikágó egykori legendás kabaréját.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?