Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: VOGA VIKI – MESSAGE IN THE MUSIC
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Voga Viki zenei pályája kezdetén Presser Gábor turnéin tűnt fel gospel improvizációival. 2008-ban jelentkezett Don’t Hold It Back című saját, soul-R&B stílusú, energikus hangzású szerzői lemezével. 2014-ben a szintén saját szerzeményeit tartalmazó Playing On The Radio című második albumát lélekmelengető, gyönyörű dallamok, szinte egymásba fonódó szerzemények jellemeztek, újabb rajongói kört hódítva meg az énekesnőnek.

Idén májusban ismét új művészi oldaláról mutatkozik be a zeneszerző-énekes. Zenekara, immár vokál szekcióval kiegészülve, Message In The Music címmel különleges színházi hangulatot és izgalmas, igényes koncertélményt ígér a soul-jazz kedvelői számára az Opus Jazz Club színpadán.  „Az új dalokban ötvöződik a rám jellemző zenei energikusság és a nagy ívű dallamok finomsága. Úgy érzem ezzel az anyaggal sikerült újabb szintre lépnem szerzőként és előadóként is” mondta el Viki a koncert kapcsán. Közreműködik: Voga Viki - ének
Kabelács Rita - vokál
Monori Gabriella - vokál
Kasai Jnofinn - zongora, ének
Szula Miklós - gitár
Szőke Péter - basszusgitár
Jülek Erik - dobok Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?