Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ZELDA – THE LAST FLAPPER - A TEATRUL MIC VENDÉGJÁTÉKA
Radnóti Miklós Színház - Radnóti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
F. Scott Fitzgerald feleségének, Zelda Fitzgeraldnak a történetét tekinthetik meg a Radnóti Színházban Ioana Pavelescu előadásában.

A dzsesszkorszak legendás párosának női tagja sokoldalú tehetség volt: írt, táncolt, festett; impulzív és színes személyiség. A címben is szereplő flapperek a húszas évek Amerikájának lázadó asszonyai voltak, akik fittyet hányva az illem szabályaira rövid szoknyát hordtak, ittak, dohányoztak és a szexuális szabadságot hirdették. F. Scott Fitzgerald maga nevezte feleségét az utolsó flappernek. Férje számára több volt mint múzsa: Fitzgerald regényeiben gyakran visszaköszönnek a nő naplójából vett mondatok. Férje alkoholizmusa, saját művészi ambícióinak meghiúsulása, önpusztító hajlama idegösszeroppanáshoz vezetett, hosszú időn keresztül pszichiátriai kezelés alatt állt, szkizofréniát diagnosztizáltak nála. Az előadásban Zelda a pszichiátriai intézetben emlékszik vissza életére és házasságára. A szerző, William Luce Zelda Fitzgerald naplói és egyéb szövegei alapján írta monodrámáját. A Teatrul Mic vendégjátéka a Budapesti Román Kulturális Intézet szervezésében.
  Jegynyomtatásról
A Radnóti Színházban az emailben kapott jegyedet kinyomtatva vagy okostelefonon bemutatva is elfogadják a jegyeket.
  Cím
  Hogy tetszett?