Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FATS JAZZ BAND SWING ZENEKAR KONCERTJE - PÉNTEK13, Z13 KONCERTEK
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fats Jazz Band swing zenekar koncertje (Szlovákia)

A kilenctagú, nagy sikerű együttes eredeti swing zenét játszik és énekel, a 30-as, 40-es évek máig kedvelt swing hagyományát keltve új életre, de megőrizve annak egyedi hangzását, öltözékeit, atmoszféráját. A zenekar repertoárján a névadó Thomas „Fats“ Waller, a legjelentősebb amerikai jazz legenda szerzeményei mellett olyan neves jazz zenészek számai szerepelnek, mint Louis Armstrong, Teddy Wilson, Billie Holiday, Clarence Williams, Ella Fitzgerald, Tommy Dorsey és mások. A zenekar tagjai: Ladislav Fančovič: zongora, alt szaxofon, bandleader, Michal Matejka: gitár Ľubomír Kamenský: trombita, piszton Patrik Fičor: dob Branislav Belorid: harsona Pavol Kušík: nagybőgő Pavol Hoďa: klarinét, tenor szaxofon Jana Dekánková: ének, Matúš Uhliarik: ének, zongora Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 2000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1600 Ft, Csoportos jegy 10 főtől: 1300 Ft,  A program napján: 2500 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?