Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HARLEKIN BÁBSZÍNHÁZ: A DZSUNGEL KÖNYVE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Bábszínpadi változat

A dzsungel első számú törvénye: elsősorban mindenki a saját életbenmaradásáért felel. Ne állj szóba a majmokkal, ne feleselj Baluval, és vésd eszedbe: vedlés idején Ká nem csak rövidlátó, de nagyot is hall. Mindig légy udvarias, használd a mesterszavakat és tartsd tiszteletben Csil munkáját. Ha mindent megtanultál, akkor indulhatsz, de ne feledd: a Dzsungel Könyvét nem te írod, te csak lépkedsz a köveken, amelyek olykor olyan utakra is terelnek, ahol még nem járt más előtted. Felkészültél az utazásra? Közel húsz esztendeje, hogy egy igazi sikertörténet indult útjára a Pesti Színházban. Új magyar musical született, amely töretlen népszerűségének és számos színházi bemutatójának köszönhetően mára klasszikussá vált. A farkasok között nevelkedett Maugli története fülbemászó zenébe és leleményes dalszövegekbe ágyazva, minden korosztály számára garantált szórakozást biztosít. A bölcs Balu, a féltőn óvó Bagira, a bosszút szomjazó Sír Kán története nem nélkülözi az izgalmakat, ahogyan az örökérvényű tanulságokat sem. A Harlekin Bábszínház kísérletet tesz, hogy elsőként Egerben bábszínpadon elevenedjen meg a musical. A musical Rudyard Kipling azonos című könyvén alapul) A bábszínpadi változatot készítette: Tóth Réka Ágnes és Halasi Dániel A musical a szerzők és a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével kerül bemutatásra. Az előadást 2 részben, szünettel játsszuk! Az előadás időtartama (szünettel együtt) kb.140 Az előadást 3 éven aluli gyerekek nem látogathatják! Szereposztás: Maugli - Zádori Szilárd Akela - Szilner Olivér Balu - Herein János Bagira - Mészáros Pancsa  Majom - Szabados Böbe Sír Kán - Sóvári Csaba Ká - Nánási Ágnes m.v. Csil - Soó Gyöngyvér Túna - Szűcs Réka Továbbá: Maruzs Nikolett m.v., Kovács Máté m.v. Báb-és díszlettervező: Csonka Erzsébet Zenei vezető és korrepetitor: Németh János Koreográfus: Fosztó András Ügyelő, asszisztens: Kiss Alexandra Rendező: Halasi Dániel    
  Stáblista
Rendező 
Halasi Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?