Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KISS ATTILA BAND, VENDÉG: FARKAS ZSÓFI
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kiss Attila zenészkarrierje során kétszer is hosszú éveket töltött a jazz tengerentúli központjában, New Yorkban, ahol több neves mestertől is tanult, mint például Joe Cartertől, vagy Glenn Alexandertől.

Hazatérését követően magyar zenésztársaival 2008-ban alapította meg saját formációját, a színes, energikus zenét játszó Kiss Attila Bandet. A jazz, soul, funky és latin zene elemeit egyránt felhasználó, dús dallamvilágú, olykor groove-os repertoárjuk a zenekarvezető szerzeményeiből áll. A gitár és szaxofon szólisztikus, improvizatív jelenlétét gyakran egészíti ki fellépéseiken egy-egy kitűnő énekes is, ezúttal Farkas Zsófi, aki egyébként a világszerte ismert La Bouche duó új magyar énekesnője is. A Kiss Attila Band több ízben játszott már az Opus Jazz Club színpadán. Ezúttal a most megjelenő Don't Give Up című, a zenekarvezető kompozícióit tartalamzó lemezük dalait mutatják be, melyek közül néhányat Oláh Tzumó Árpád hangszerelt. A lemezen a koncert fellépői mellett Cselovszky Rozina és Rontó Kitty is énekel egy-egy dalt,  illetve a csapat tagja még Balogh Zoltán zongorista is, aki a koncert idején erdélyi turnén van, így ezen a napon Gáspár Károly helyettesíti.   Közreműködik: Kiss Attila - gitár
Farkas Zsófi - ének
Zsemlye Sándor - szaxofon
Pecze Balázs - trombita
Gáspár Károly - zongora
Vermes Gábor - basszusgitár
Vermes László - dob kissattilaband.com 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?