Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAKÁM
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Krulik Zoltán immár több mint 30 éve alapította a Makám zenekart, mely 1984-ben az etno-avantgard kelet-közép-európai követeként robbant a zenei életbe. Zenéjüket finoman árnyalták az ázsiai, távol-keleti gyökerek, a balkáni és afrikai hatások s a kortárs zene repetitív elemei.

Ez az irány folytatódott a 90-es években is, ötvöződve az afro-amerikai zene és a jazz elemeivel. Az utóbbi évtizedben a zenekar legújabb korszakát tematikus, vokális lemezek sora fémjelezte, olyan szólisták közreműködésével, mint Lovász Irén, Palya Bea, Szalóki Ági, Bognár Szilvia, Herczku Ági, vagy Lázár Erika. A zenekar valamennyi korszakán átível a tradíció és modernitás, a Kelet és Nyugat, a kollektív és az individuális kettőssége, az ősi egység és harmónia keresése. A zenekar legfrissebb albuma, a Krulik Zoltán által Weöres Sándor Rongyszőnyeg ciklusának verseire komponált dalokból álló Holdfényt vetettem, tavaly októberben jelent meg. Az Opusban első ízben fellépő Makám a koncert első felében ennek anyagát mutatja be Turek Miklós színművész közreműködésével. A koncert második felét Makám „örökzöldek” teszik ki, a Zarándokének, az Anzix, a Yanna Yova és a Napének c. lemezeik anyagából válogatva. Közreműködik: Korzenszky Klára - ének
Kuczera Barbara - hegedű
Eredics Dávid - szaxofon, klarinét, kaval
Krulik Zoltán - gitár, ének
Boros Attila - basszusgitár
Keönch László - dob, cajon, udu, derbuka Vendég:
Turek Miklós - színművész makam.hu 
facebook.com/Makám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?