Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KOZMA ORSI QUARTET – SOULPRINTS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kozma Orsi a Jazz+Az és a Cottob Club Singers énekeseként elért sikerei után szólókarrierbe kezdett, s 2008-ban a hazai jazzélet élvonalbeli, sokat foglalkoztatott zenészeivel megalakította a Kozma Orsi Quartettet.

A csapat még ugyanabban az megjelentette Hide and Seek című első albumát, melyet 2010-ben követett az Embrace, ezen is többségében Cseke Gábor és Hárs Viktor szerzeményeivel, valamint néhány feldolgozással. Soulprints címmel 2014-ben jelent meg a kvartett legutóbbi albuma a Tom-Tom Records gondozásában. „Régóta érett az új lemez, örülök, hogy hagytuk kikristályosodni. Kereknek érzem ezt az anyagot, személyesnek, erősnek, kiforrottnak. Azért Soulprints a címe, mert ezt éreztük legtalálóbbnak az album hallgatásakor; a lelkünk, az életünk rezdüléseinek lenyomatai, itt tartunk most emberileg, zeneileg. Amikor nekiláttunk a munkának, azt mondtam a szerzőknek, Gábornak és Viktornak: fiúk, szép számokat szeretnék, pozitív, szerelmes, szeretettel teli lemezt!” mondta Orsi a lemez kapcsán.  Ezekből a „léleklenyomatok”-ból kapnak ízelítőt az Opus Jazz Club hallgatói, de a koncert során felcsendülnek a zenekar előző két albumának legjobb dalai is. A kvartett állandó tagja Hárs Viktor helyett – elfoglaltsága miatt – ezúttal a kitűnő Frey György játszik basszusgitáron. Közreműködik: Kozma Orsi - ének
Cseke Gábor - zongora
Frey György - basszusgitár
Pusztai Csaba - dob
  Stáblista
Énekesnő 
Kozma Orsi 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?