Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MANIFESZTUM SZÍNHÁZ: ÁT A ROZSFÖLDEKEN
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Manifesztum Színház: Át a rozsföldeken Írta és rendezte: Varró Ilona Ágnes

"- Voltál már úgy, hogy azonnal tenned kell valamit, mert annyira eleged van, hogy egyszerűen belepusztulsz, ha nem változik meg sürgősen minden? - Nem tudom. Mármint, ez milyen kérdés? - Például, te szereted az iskolát? - Hát, elég unalmas. - De gyűlölöd? Az oké, hogy unalmas, de úgy fizikailag gyűlölöd? - Azt azért nem mondanám. Sok hasznos dolgot meg lehet tanulni. Szinte mindent, ami kell az élethez. - Kell az élethez! Hát én gyűlölöm. Én hányok tőle. És gyűlölöm New Yorkot, és gyűlölöm a buszokat, a kalauzaikkal együtt. És gyűlölöm a rohadt taxikat meg a lifteket, könyörgöm, mintha az embernek nem lenne lába! És az ilyen rohadtul megjátszós alakokat, akik orrhangon üvöltenek a színházban, és a kocsik, a rohadt kocsik, mindenki csak arról tud pofázni, hogy mennyit fogyaszt a kocsija, és mikor akar újat venni, megvesznek egy kocsit, és már azonnal elkezdik tervezgetni a következőt! A rohadt életbe, én komolyan mondom, előbb járnék lovon, a ló legalább emberi, annak legalább vannak érzései!" J. D. Salinger regényéből írta Varró Ilona Ágnes Szereplők:
Bódis Dániel
Juhász Dénes
Major Bálint
Pusztai Luca
Sosovicza Anna  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?