Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁJER BÁLINT KONCERT
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gájer Bálint Fonogram-díjas énekes, a Swing’n Pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja ez alkalommal a Városmajori Szabadtéri Színpadon várja a közönséget.

Gájer Bálint nagykoncert a Városmajorban  Gájer Bálint, Fonogram-díjas énekes, a “Swing’n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja, ez alkalommal a Városmajori Szabadtéri Színpadra invitálja közönséget. A nagysikerű Valentin-napi koncertje után, egy könnyed nyáresti, revü hangulatú műsorral várja a műfaj kedvelőit. Gájer Bálint "Egyszerű az élet" című első nagylemezének dalai mellett, elhangzanak Frank Sinatra, Michael Bublé, Louis Prima slágerei, valamint nemzetközi slágerek különleges feldolgozásai. A kiváló zene és az elegáns atmoszféra mellett, az élményt a Budapest Táncművészeti Stúdió közreműködése teszi igazán színessé, feledhetetlenné.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1122 Budapest, Városmajor Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?