Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A RÉSZVÉTEL HETE - 3. NAP (KÁSA; KÁRTYAVÁR)
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
A RÉSZVÉTEL HETE A MU Színház a MU, a kultúra szigete és a Káva Kulturális Műhely Szélmalmok című szakmai programjának záró rendezvénye

„Lehet egy sziget létezése”

A MU Színház 2015. június elsejével indította el a MU, a kultúra szigete című programját.
A programban négy helyszínen (Budapest, Celldömölk, Inárcs, Tiszalúc) szépkorúakból álló csoportokkal, havi foglalkozások keretében folyt a munka. A foglalkozásvezetők ezen alkalmakkor különböző színházi játékok keretében a kultúra témájával foglalkoztak a helyi civilekkel. A mintacsoportokkal való közös alkotómunkán keresztül igyekeztünk hozzájárulni a települések civil közösségeinek fejlesztéséhez, az ott élők emberi kapcsolatainak javításához. Célunk az idősebb korosztály humán és kulturális értékeinek továbbvitele, ezáltal az egyéni kommunikációs, valamint kapcsolatteremtő képességek fejlesztése, a generációs problémák enyhítése.

A négy településen párhuzamosan zajló foglalkozásokból végül 2016 áprilisában négy közösségi színházi projekt készült. Ezeket az előadásokat láthatják az érdeklődök a rendezvény keretében.

Foglalkozásvezetők: B. Péter Pál, Ducsai Tiborné, Sereglei András, Szivák-Tóth Viktor
Projektvezető: Erős Balázs

A Káva Kulturális Műhely Szélmalmok elnevezésű projektjének keretében 2016 szeptemberében - féléves előkészítés után - Mindszent, Székkutas, Hódmezővásárhely tanyasi/telepi gyerekcsoportjaival társadalmi beavatkozásként értelmezhető színházi /drámás aktivitásokat indított. Projektjük a helyi közösségek kohéziójának erősödését, a részt vevő fiatalok önbecsülésének növelését, izolációjuk csökkentését, kapcsolati hálójuk erősödését szolgálta.

A folyamat végén három közösségi színházi előadást hoztak létre, amelyeket a rendezvényünk keretében láthatnak az érdeklődők.

Közreműködő színész-drámatanárok: Bori Viktor, Fekete Anikó, Gyombolai Gábor, Horváth Verocs, Kardos János, Kálócz László, Kárász Klaudia, Kárpáti Liza, Milák Melinda, Németh Anikó, Németh Ágnes, Patonay Anita
Kutatásvezető: Oblath Márton
Projektmenedzsment: Balassa Zsófia, Németh Edina, Somorjai Márton, Takács Gábor
www.szelmalmok.hu   Április 23.
14:00 Szélmalmok 2. előadása, Hódmezővásárhely
15:30 Szélmalmok 3. előadása, Székkutas
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!