Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁRATLAN TALÁLKOZÁSOK
Fővárosi Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bernard Slade: Váratlan találkozások Lírai komédia két részben

Az örök kérdés: nő és férfi állandó harca, a nő a férfit akarja, a férfi a nőt... Csak olyan mások, de mégis talán egymásnak teremtődtek. Egy éppen váló házaspár 10 évének története tárul elénk, ezen 10 év alatt megvívják a harcaikat egymással, önmagukkal, vidám, morbid, vagy tragikus pillanatokban sodorja őket újra és újra egymás mellé az élet. 
S hogy a hosszú küzdelem könnyes-bús-groteszk pillanatait leküzdve végül visszatalálnak-e újra egymáshoz...? Derüljön ki ez ebben a Neil Simon-i humorral megírt kitűnő lírai komédia végén, ami annyira rólunk szól....a férfi-nő,  szerelem-szeretet - kapcsolat szinte megoldhatatlannak tűnő konfliktusáról, mégis oly varázsos harcáról...!!  A kitűnő amerikai szerző Jövőre veled ugyanitt című világhíres vígjátékáról lehet ismert a magyar nézők számára is.
Slade ezen másik kiváló komédiája méltó párja az ismert komédiának! SZEREPLŐK: Amy VENCZEL HAJNALKA Michael KÓSA DÉNES Író BERNARD SLADE Fordító UNGVÁRI TAMÁS Díszlet, jelmez SZITÁS BERNADETT Hang- és fénytechnika BESENYEI ZSUZSANNA Rendező SZITÁS BARBARA   
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?