Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁRATLAN PÁROS 2. - KECSKEMÉTI KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ
KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
PÁRATLAN PÁROS 2. - vígjáték Katona József Színház

John Smith visszatér! Több mint 16 év telt el a mindannyiunk számára ismerős, borzasztó eset óta, amikor majdnem lelepleződött kicsiny kis titka, miszerint két nővel él házastársi kapcsolatban. Hősünk akkor szerencsésen kikeveredett a csúfos kalamajkából, és azóta is sikerült fenntartania mindkét házasságát, sőt, a sors megáldotta két szép gyermekkel is: Vicky lánya az egyik, Gevin fia pedig a másik házasságának gyümölcse.

Idillikus életét pont két utódja sodorja veszélybe, amikor az interneten összeismerkedve találkozót beszélnek meg, mivel bizony érdeklődni kezdenek egymás után... Főleg miután kiderül, hogy olyan különös közös pontok akadnak az életükben, mint például, hogy mindkettejük apja neve John Smith, egykorúak, és foglalkozásukat tekintve taxisofőrök... Hát ilyen a világon nincs! Ez a véletlen egybeesés csak még kíváncsibbá teszi a fiatalokat, akik a tinédzserek minden elszántságával tető alá hozzák a nagy találkozást, és John számára újra elszabadul a pokol...
Szerencsére John mellett megint ott van legjobb barátja, Stanley, aki - jó szokása szerint - nemhogy könnyítené a szituációt, hanem legtöbbször fokozza a már így is tetőfokára hágó pánikhelyzetet. Szereplőink újabb és újabb hajmeresztő történetekbe hajszolják egymást és magukat, és egyre kilátástalanabbul futnak bele újabb és újabb hazugságokba, hogy a végén már senki sem tudja, mi az igazság... Vajon lesz-e olyan szerencséje Johnnak, mint legutóbb, és kikavarodik ebből a kínos szituációból, vagy most végleg véget ér az aranyélet a két nő oldalán? A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.
  Szereposztás
John Smith 
Cseke Péter 
Stanley Gardner 
Szerednyey Béla 
Apa 
Kiss Jenő 
Barbara Smith 
Magyar Éva 
Mary Smith 
Danyi Judit 
Vicky Smith 
Dobó Enikő 
Gevin Smith 
Orth Péter 
  Stáblista
Rendező 
Cseke Péter 
Rendező asszisztens 
Frigyesi Tünde 
Súgó 
Arató Andrea 
Ügyelő 
Domján Sándor 
Díszlet 
Szlávik István 
Jelmez 
Tihanyi Ildikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
8623, Bajor Gizi sétány 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?