Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUMAKABARÉ - REJTŐ 111 - HUMOR MARATON
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dumakabaré Rejtő 111 – Humor Maraton keretében Nyilvános televíziós felvétel

Végy tapasztalt kabarészínészeket és fiatal stand-up comedy előadókat, fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész az ATV és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ. Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A műsorban egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.                                A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják Szereplők: Beleznay Endre, Aradi Tibor, Erdei Sándor, Éles István, Gombos Szabolcs, Szántó Sándor, Szép Bence, Szikra László, Straub Dezső, Varga Ferenc József A Dumakabaréra megváltott jegy az alábbi Humor Maraton programokra érvényes: 2016. április 2., szombat: 19-00- 22.00 – DUMAKABARÉ – az ATV nyilvános felvétele a Stand Up Brigád és a Vidám Színpad művészeivel (Beleznay Endre, Aradi Tibor, Varga Ferenc József, Éles István, Szép Bence, Erdei Sándor, Szikra László, Szántó Sándor, Straub Dezső, Gombos Szabolcs) 22.00-22.50 – GEGMENŐK - stand up comedy (Fülöp Viktor, Gombos Szabolcs) 23.00- 23.50 – Ponyvakabaré - Rejtő Jenő művei alapján (Beleznay Endre, Éles István, Köllő Babett, Szép Bence, Ürmös Zsolt) 2016. április 3.,vasárnap: 0.00- 0.30 – VAK-TÖLTÉNYEK – Sulyok Péter „láthatatlan” comedy estje 0.30- 1.00 – A vidék 50 árnyalata – Szikra László önálló estje 1.00-1.50 – PIKÁNS POÉNOK ÓRÁJA - Kovács Kovi Istvánnal és Polgár Petivel www.bethlenszinhaz.hu www.standupbrigad.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?