Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

POLYÁK LILLA, WOLF KATI ÉS ZENEKARUK
Vajdahunyadvár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
Polyák Lilla, Wolf Kati és zenekaruk Esőnap július 29. 20:30

„Dívák egymás között” Két gyönyörű hang, két rendkívül érzéki-érékeny, szép és vonzó színpadi jelenség közös koncertje. Válogatás legnépszerűbb saját dalaikból. Slágerek olyan világhírű előadóktól, mint Adele, Sara Bareilles, Prince, ABBA, George Michael, Santana, Barbra Streisand, Frank Sinatra. Jegyár május 1-ig: 4050 Ft, május 2-től 4500 Ft
  Stáblista
Énekesnő 
Polyák Lilla 
Énekesnő 
Wolf Kati 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
XIV.ker., Vajdahunyadvár - Városliget Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?