Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROBY LAKATOS ÉS ZENEKARA
Vajdahunyadvár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1038 értékelés alapján
  Leírás
Roby Lakatos és zenekara Esőnap július 22. 20:30

„Hegedű határok nélkül...” Közreműködik: Lisztes Jenő (cimbalom) Bóni László (másodhegedű) Balogh László (gitár)  Cséki Kálmán (zongora) Lisztes Csorosz (nagybőgő) A magyar cigányzene, a klasszikus és a jazz muzsika, és e műfajok stílusjegyeinek egyedi hangzású, formabontó, különleges hangulatot teremtő virtuóz megszólaltatása. Ehhez társul Roby Lakatos kivételes előadói képessége, varázslatos hangszeres tudása. A koncerten olyan szerzők műveiből válogat, mint Kodály, Weiner, Piazzola, Michel Legrand, Django Reinhard. Továbbá elhangzanak tradicionális orosz és balkáni cigánydalok, valamint jazz feldogozások is. Jegyár május 1-ig: 4050 Ft, május 2-től 4500 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
XIV.ker., Vajdahunyadvár - Városliget Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?