Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

III. CSIRKE-CSÜLÖK FESZTIVÁL-NAGYVÁZSONY
Kinizsivár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Csirke-Csülök Fesztivál. Csodálatos környezetben, a Kinizsi Várnál 2 nap alatt rengeteg bemutatóval,előadással várjuk a kulturált környezetben kikapcsolódni vágyókat.

Mindez természetesen a hagyományos csirkés és csülkös ételek kíséretében, Szőke András korabeli gasztronómiai bemutatójával egybekötve. A két napos időutazás során korhű gyermekelőadásokkal, fegyverbemutatóval és pónizással várjuk a látogatókat. A régi mesterségek is bemutatkoznak, kipróbálhatják a gyermekek, milyen kovácsnak lenni, vagy éppen fazekasnak. Betekintést nyerhetnek a papírmerítő műhelybe, a várnyomdába, megmászhatják a Kinizsi vár tornyát, íjászkodhatnak, de akár az érmeverés tudományát is elsajátíthatják a vendégek Egész nap működik a korabeli játszópark és pihenést nyújt a szalmavár. A vár időszaki kiállítása – Történelmünk nagyjai – is megtekinthető a várkápolnában, ahol 33 neves történelmi magyar mellszobrából nyílt kiállítás márciusban, Nimródtól a 1848-49 es hősökön át egészen Wass Albertig. A munkák Túri Török Tibor , keszthelyi művész keze munkáját dicsérik. Mindkét napon folyamatosan lesznek gyermekelőadások, állandó jelenlétükkel garantálják a hangulatot a, Szelindek Zenekar zenészei és a Csobánc Váráért Alapítvány harcosai. Vendégünk lesz Gryllus Vilmos, és Mónus József. A program részeként megtekinthető a vár közelében található Néprajzi Múzeum és a Posta Múzeum is. Aki több napos kirándulást tervez, annak figyelmébe ajánljuk a vár tövében működő turistaszállót, mely ebben a különleges történelmi környezetben ad lehetőséget a pihenésre, feltöltődésre. Betekintést nyerhetnek a papírmerítő műhelybe, a várnyomdába, megmászhatják a Kinizsi vár tornyát, íjászkodhatnak, de akár az érmeverés tudományát is elsajátíthatják a vendégek- mondta Mekler Norbert várkaptány.      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?