Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
APOKALIPSZIS /KERFESZT
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
APOKALIPSZIS (misztérium musical) TEATR A (Lengyelország) előadása Írta és rendezte: Mariusz Kozubek

Szereplők: Adam Loniewski, Dominika Płonka, Marzena Lamch-Łoniewska, Grażyna Styś, Magdalena Kocur, Małgorzata Grund, Angelika Chirowska, Paulina Pydych, Leszek Styś, Patrik Nowacki, Kamil Baryła, Grzegorz Misiewicz, Maciej Trąbka, Marcin Dzwonowski, Damian Backaus Koreográfia: Henryk Konwiński; Látvány- és fénytervező: Marek Stecko Zene: Robert Glinski és Marcin Dzwonowski; Hang: Adam Bismor, Vetítés: Grzegorz Kocur A Biblia jóslata szerint a végítélet témája és fenyegetése begyűrűzik mindennapjaink eseményeibe. A színpadi adaptáció az Újszövetség Jelenések könyvén alapul. Az előadás él a mai színház dinamizmusával, a kortárs tánccal, a rock- és a klasszikus zenével, látomásos színpadképekkel, speciális világítással és vetítéssel. KERFESZT Öt helyszínen, 13 produkcióval és több mint 200 fellépővel várja látogatóit a III. Keresztény Színházi Fesztivál 2016. május 20–26. között Budapesten! A rendezvénysorozatot immár harmadik alkalommal – ezúttal Erdő Péter bíboros és Dr. Hoppál Péter államtitkár védnöksége mellett - rendezi meg az Újszínház. Az Európában, sőt világviszonylatban is egyedülálló fesztiválon hazai produkciók mellett idén is fellépnek külföldi társulatok. A fesztiválon különleges (szakrális) sorsok is megelevenednek, mindamellett a rendezvénysorozat összművészeti jellegét ezúttal is szem előtt tartották a szervezők a program összeállításakor. Sok szeretettel várjuk Önöket a III. Keresztény Színház Fesztivál előadásaira!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!