Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A RÓZSAFÜZÉR (IL ROSARIO) / KERFESZT
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
A RÓZSAFÜZÉR (fekete mese) Teatro Iaia előadása, Palermo, Olaszország Federico De Roberto ötletéből írta és rendezte: Clara Gebbia és Enrico Roccaforte

Színészek: Filippo Luna, Nené Barini, Germana Mastropasqua, Alessandra Roca  Zene: Antonella Talamonti, Jelmez: Grazia Materia, Hang: Francesco Fazzi, Fény: Luigi Biondi Egy zsarnok anya és a lányai, s a mindennapi zsolozsmák világa, ezek az előadás fő jellegzetességei, melyben lelepleződnek a családon belüli hatalmi játékok. Az előadást Federico de Roberto Rózsafüzér című színműve inspirálta, melyet hagyományos zenei betétekkel tett zsigerivé Antonella Talamonti. KERFESZT Öt helyszínen, 13 produkcióval és több mint 200 fellépővel várja látogatóit a III. Keresztény Színházi Fesztivál 2016. május 20–26. között Budapesten! A rendezvénysorozatot immár harmadik alkalommal – ezúttal Erdő Péter bíboros és Dr. Hoppál Péter államtitkár védnöksége mellett - rendezi meg az Újszínház. Az Európában, sőt világviszonylatban is egyedülálló fesztiválon hazai produkciók mellett idén is fellépnek külföldi társulatok. A fesztiválon különleges (szakrális) sorsok is megelevenednek, mindamellett a rendezvénysorozat összművészeti jellegét ezúttal is szem előtt tartották a szervezők a program összeállításakor. Sok szeretettel várjuk Önöket a III. Keresztény Színház Fesztivál előadásaira!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!