Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CANTEMUS GYERMEKKÓRUS KONCERTJE / KERFESZT
Új Színház - Avilai Szt. Teréz Templom - Király utca

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
CANTEMUS GYERMEKKÓRUS KONCERTJE (Nyíregyháza) Vezényel: Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy

A Cantemus Gyermekkórus 1974 óta a világ zeneirodalmának legszebb műveit énekli hangversenyein. Hangjukat hanglemezek, rádió- és televízió felvételek őrzik. Számos kortársmű bemutatója fűződik nevükhöz. Pályájukat különös események és kimagasló eredmények kísérik. Hangversenyeztek a világ számos országában, Venezuelától – Ausztráliáig, Canadától – Japánig, az USA-tól – Koreáig, de természetesen Európa számos országában is. Világhírű mesterek vezényelték őket, pl: Leonard Bernstein, Doráti Antal, Seiji Ozawa, Joó Árpád, Guiseppe Patane. A világ legjelentősebb kórusversenyein számos első- és nagydíjat szereztek. A kórus vezetője Szabó Dénes, aki kiemelkedő művészi tevékenysége elismeréséül 1985-ben Liszt Ferenc – díjat, 1993-ban Bartók Béla – Pásztory Ditta – díjat, 2000-ben Kossuth – díjat kapott, majd 2014-ben neki adományozta a Magyar Művészeti Akadémia a Nemzet Művésze címet. KERFESZT Öt helyszínen, 13 produkcióval és több mint 200 fellépővel várja látogatóit a III. Keresztény Színházi Fesztivál 2016. május 20–26. között Budapesten! A rendezvénysorozatot immár harmadik alkalommal – ezúttal Erdő Péter bíboros és Dr. Hoppál Péter államtitkár védnöksége mellett - rendezi meg az Újszínház. Az Európában, sőt világviszonylatban is egyedülálló fesztiválon hazai produkciók mellett idén is fellépnek külföldi társulatok. A fesztiválon különleges (szakrális) sorsok is megelevenednek, mindamellett a rendezvénysorozat összművészeti jellegét ezúttal is szem előtt tartották a szervezők a program összeállításakor. Sok szeretettel várjuk Önöket a III. Keresztény Színház Fesztivál előadásaira!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!