Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGYAR ELEKTRA / KERFESZT
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3241 értékelés alapján
  Leírás
Bornemissza Péter: MAGYAR ELEKTRA tragédia Rendező: KATONA IMRE A Forrás Színház, az Evangélium Színház és a Soproni Petőfi Színház közös produkciója.

A görög drámák mindent elmondtak az emberről, s azóta minden kor újramondja magának a görög tragédiákat. „Bornemisza nyelve ma is elevenen hat fülre és agyra, régiségében nincsen semmi avas íz, csak olyan az, mint az a zamat, melyet a finom régi bornak a kor ad.” (Schöpflin Aladár) KERFESZT Öt helyszínen, 13 produkcióval és több mint 200 fellépővel várja látogatóit a III. Keresztény Színházi Fesztivál 2016. május 20–26. között Budapesten! A rendezvénysorozatot immár harmadik alkalommal – ezúttal Erdő Péter bíboros és Dr. Hoppál Péter államtitkár védnöksége mellett - rendezi meg az Újszínház. Az Európában, sőt világviszonylatban is egyedülálló fesztiválon hazai produkciók mellett idén is fellépnek külföldi társulatok. A fesztiválon különleges (szakrális) sorsok is megelevenednek, mindamellett a rendezvénysorozat összművészeti jellegét ezúttal is szem előtt tartották a szervezők a program összeállításakor. Sok szeretettel várjuk Önöket a III. Keresztény Színház Fesztivál előadásaira!
  Szereposztás
Színész 
Szőcs Erika 
Színész 
Horváth László 
Színész 
Molnár Anikó 
Színész 
Ács Tamás 
Színész 
Papp Attila 
Színész 
Szlúka Brigitta 
Színész 
Czár László 
Színész 
Müller Zsófia 
  Stáblista
Rendező 
Katona Imre 
Dramaturg 
Katona Imre 
Díszlet 
Katona Imre 
Jelmez 
Katona Imre 
Koreográfia 
Demcsák Ottó 
Fény  
Kovács Ferenc 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!