Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KIRÁLYNŐ ARANYBÓL VAN (STUART MÁRIA) - PREMIER
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
Kocsis István: A királynő aranyból van - Stuart Mária (2015. május) Színmű. Rendező: Nagy Viktor

Stuart Mária érzékeny női lélek, aki képtelen a machiavellista uralkodásra, nem céltudatos, nem vágyik a hatalomra. Pont ellenkezője Erzsébetnek, aki számító, hideg és racionális. E két női karakter ütközik össze Kocsis István drámájában. Mária vissza akarja vezetni népét a régi hagyományok útjára, azaz helyre akarja tolni a „kizökkent időt”. Nem köt kompromisszumot, nem cseréli fel jelentéktelen földi sikerekre az örökkévalóságot. A halálos ítélettel fenyegetőző angol bíróság előtt sem köti meg minden idők legrosszabb „üzletét”: nem hajlandó Istenre emelt fegyverrel megölni saját lelkét. Vereségében is diadalmaskodik. Így válik a kereszténység egyik legnagyobb mártírjává. Az előadást a III. Keresztény Színházi Fesztivál bemutató előadásaként tűzik műsorra.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!