Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

AZ ÉDES TEHER AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET? - BEMUTATÓ ELŐADÁS!
Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 48 értékelés alapján
  Leírás
Heltai Jenő: AZ ÉDES TEHER AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET? - élő zenés bohózat 3 felvonásban –

  „ -  Jaj, ne aggódjon! Jobban ragaszkodom a váláshoz, mint valaha! - A számból vette ki a szót. Bámulatosan egyetértünk. - Először, mióta férj és feleség vagyunk!” - így  Lenke, a feleség és Tamás, a férj. Ezek után a pár remek hangulatban  egyezik meg a válásban. De az asszony csak akkor válik, ha a párja megfelelő férjet keres és hozományt is ad …, a férj természetesen vállalja ezt is. Na, most aztán furcsa és komikus helyzetek sora következik be és kiderül, még egy csinos feleséget sem könnyű férjhez adni. Különösen akkor, ha a férj választja ki az utódját. Várom kedves közönségünket, biztos vagyok benne, hogy jól szórakoznak majd.                                                                                                             Éless Béla művészeti vezető Zeneszerző, dalszövegíró: ZSOLNAI PÉTER Játéktér: HARMATI ISTVÁN Jelmez:  MULADI KLÁRA A rendező munkatársa: KABÓDI SZILVIA Rendező: K O N C Z  GÁBOR és É L E S S BÉLA A táncokat betanította: VASS SÁNDOR A produkció létrehozását támogatta: Csömör Nagyközség Önkormányzata.
  Szereposztás
Lenke 
Nyertes Zsuzsa 
Kékes Tamás 
Mesterházy Gyula 
Özv. Hathársyné 
Géczy Dorottya 
Kartács Sándor 
Heller Tamás 
Hathársy Miska 
Tóth Roland 
Pakrácz Tóni 
Éless Béla 
Pákh Olivér 
Bodor Géza 
Babér Böske 
Kondákor Zsófia 
Szerencs Gyuszi 
Kertész Péter 
Mari, szobalány 
Valler Gabriella 
Pincér 
Nagy Imre 
Zenei kíséret 
Zsolnai Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?