Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU SZÍNHÁZ: EZÜSTLAKODALOM (MU, A KULTÚRA SZIGETE PROJECT)
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
MU Színház: Ezüstlakodalom (MU, a kultúra szigete projekt)

„A kultúra az, ami megvéd minket a saját embertelenségünktől.” A MU Színház a kirekesztés témáját középpontba helyező, három civil közösséggel megvalósított Roseto – projektjének folytatásaként a 2015/2016-os évadban a kultúra mint civilizációnkat meghatározó jelenség mibenlétéről gondolkodik tovább.  A színházunk nevét is adó, a kultúra bölcsőjeként emlegetett mitológiai földrész kapcsán kutatjuk, mit jelent is jelent az a szó, hogy kultúra? Képesek vagyunk-e közösségben, egymással együtt élni?  A válaszadásban előző programunk szépkorú XI. kerületi lakosaiból álló csoportjához ezúttal három vidéki település − Inárcs, Celldömölk és Tiszalúc − 60 év feletti lakosai is csatlakoztak. Április 16-án az újbudai csoport munkájából születő közösségi színházi előadást mutatjuk be, A Részvétel Hete rendezvényünk keretében pedig a vidéki közösségek előadásait is láthatják az érdeklődők.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!