Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

CSILLAGOK KÖZÖTT - GÁBRIEL KONCERT A PLANETÁRIUMBAN
TIT Planetárium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
CSILLAGOK KÖZÖTT címmel ad születésnapi koncertet Gábriel a TIT Planetáriumban, Budapesten április 1-jén. És ez nem vicc!

A magyar show műfajának egyik legjelentősebb alakja és zenekara különleges helyszínre invitálja a közönséget, hogy együtt ünnepeljük Sinatra 100. és Gábriel 40. születésnapját. "40 éves leszek, Sinatra pedig 100 lenne, mindkettő annyira kerek, hogy ilyen legközelebb csak 10 év múlva lesz.  Arra gondoltam, úgy adnék egy koncertet az éjszakai, csillagos égbolt alatt. A másik vágyam az volt, hogy ezt az élményt megoszthassam a barátaimmal és mindenkivel, aki szereti azt, amit képviselek." (Gábriel) Ezen az esten Frank Sinatra dalai mellett néhány elmaradhatatlan magyar könnyűzenei klasszikus is felcsendül Gábriel fúvósokkal kiegészült jazz triója kíséretében, amelyet a Planetárium látványvilága tesz még varázslatosabbá. "Nem a létezésemre szeretném felhívni a figyelmet. Azért hívom a közönséget a Planetáriumba, hogy rámutassak magára a Létre, és arra, ahol vagyunk. Hol máshol lehetne ezt jobban érzékeltetni, mint ezen a csodálatos helyszínen?" (Gábriel) Helyszín: TIT Planetárium, Budapest, Népliget, 1101 Időpont: 2016. április 1. Kapunyitás: 19 óra Koncertkezdés: 20 órakor Jegyár: 3.900 Ft A Planetáriumban csak jó helyek vannak. Helyfoglalás érkezési sorrendben.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?