Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
METAMORFÓZIS - K-ARCOK SOROZAT - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A K-Arcok sorozat negyedik szakmai bemutatója Bemutató

A darab egy, az őrület határán lévő ember személyiségváltozásait kutatja. A harminc percesre tervezett szóló olyan horror és thriller filmekből táplálkozik, mint Stanley Kubrik Ragyogás vagy Lars von Trier Antikrisztus című filmje. A szóló egy különös térben játszódik, ahol rövid epizódok láncolata húz erős kontrasztot a megjelenített karakter különböző realitásai közé. A darab célja nem a teljes megértés, hanem az átalakulások tettenérése az egymást átfedő realitások metszetén keresztül. A Tánc Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő program részeként az előadás után szakmai beszélgetés lesz az alkotókkal. Előadó: Horváth Adrienn
Koreográfus: Halász Gábor A Közép-Európa Táncszínház (KET) nagy múltra tekint vissza: Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja egy adott földrajzi régióhoz való kötődést, ebben határozza meg önmagát. Programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát. Halász Gábor pályafutását amatőr táncosként kezdte Miskolcon. A Budapest Kortárstánc Főiskola elvégzése után a D.A.N.C.E. (Dance Apprentice Network aCross Europe) programjában vett részt, első saját munkáit ennek keretében mutathatta meg a közönségnek. Később évekig a Ballet National de Marseille tagja, jelenleg szabadúszó. 2015-ben Fülöp Viktor ösztöndíjat kapott, mint koreográfus. Közel tíz éve foglalkozik zenével, saját koreográfiái zenei anyagát javarészt maga készíti, de más alkotóktól is kap felkéréseket. Horváth Adrienn 2009 óta a Közép-Európa Táncszínház tagja, 2013 óta a D.E.E.P. (Dance to Everyone Education Programme) egyik oktatója. A Magyar Táncművszeti Főiskolán szerzett diplomát, részt vett a MU Terminál programjában. 2013-ban Fülöp viktor-ösztöndíjat nyert.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?