Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRALITY - TŰZMADARAK ÉS FREAK FUSION CABARET
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A történet egy képzeletbeli világban játszódik, ahol a hajuknál összenőtt ikerlányok életükben először tapasztalják meg az egyéni szabadságot. Beidegződéseik eleinte mechanikus harmóniában rángatják végtagjaikat, majd vérre menő testvéri és női rivalizálásba torkollik a cselekmény. Csattanó balettcipők, repkedő karikák, hatalmas magasságok, szédítő mélységek… miközben a versengés értelme homályba vész.

A századközepi vándorcirkuszok hangulata keveredik egy füstös revü illatával, az egyedi zenei hangzásvilág és az örök érvényű érzelmek mégis mai ízt adnak ennek a különleges keveréknek. Tánc- és mozgásszínházi jelenetek tarkítják a levegőakrobatika, tárgymanipuláció és zsonglőr technikákat felvonultató újcirkusz előadást. Alkotó-előadók: Drávai Zója és Zoletnik Zsófia
Fény: Galkó Janka, Budai Géza
Zene: Igaz Balázs
Ruha: Zoletnik Zsófia
Smink: Antal Márta A Tűzmadarak zsonglőrcsoport 2000-ben alakult. Elsődleges műsoraik a tűztánc show-k, melyekben egyedülállóan ötvözik az akrobatikát, a tűztáncot és innovatív eszközökkel, látványos effektusokkal kápráztatják el közönséget. Repertoárjukban azonban klasszikus vásári mutatványos utcai előadásokat, gyermek játszóházat, és különböző kortárs zsonglőr és akrobata számokat is kínálnak. A csoport közreműködik több nagy színházi társulat előadásában, tagjaik mint zsonglőrök, akrobaták vagy kaszkadőrök lépnek színpadra. A mai ember igénye túlmutat a klasszikus cirkuszi előadásokon, így több újcirkuszi és cirkuszszínházi darabban közreműködnek, illetve saját tűzszínházi előadásokat is színpadra visznek.
Számos nemzetközi zsonglőrtalálkozón és továbbképzésen vesznek részt meghívott előadókként vagy tanárokként. Ez kiváló alkalom a tapasztalatcserére, valamint saját képességeik fejlesztésére is. Fennállásuk óta több mint 2000 előadásuk volt világszerte, melyekben mindig a technika, a látvány és a művészi önkifejezés harmonikus egyensúlyára törekedtek.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?