Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VICCES, KIRÁLYKISASSZONY?!? - REJTŐ 111 - HUMOR MARATON
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Humorelméleti mesejáték A MaNNa, a Váci Dunakanyar Színház, a Jászai Mari Színház és a Dumaszínház közös előadása A Rejtő 111 – Humor Maraton keretében

Ildikó királykisasszony elhatározza, hogy csakis olyan férfihoz megy feleségül, aki meg tudja nevettetni. Tódulnak is a jelöltek próbatételre, hogy viccesebbnél viccesebb műsorukkal hódítsák meg a királykisasszony szívét, és a fele királyságot. A jelentkezők a humor különböző műfajaival próbálkoznak, de a királykisasszony valamiért nem találja elég viccesnek egyiküket se. A jókedvet így felváltja a sírás, és az országból szép lassan kipusztul a humor. Vagy talán még időben rájön a királylány, hogy kit is szeret valójában? – Kérdezhetek egy utolsót, királykisasszony?
– Tessék.
– Mit gondol, ki lesz magából, ha hozzáér a csupasz villanyvezetékhez?
– Ki?
– Hamupipőke. Szereplők: Kiss Diána Magdolna, Enyedi Éva, Gergely Katalin, Herczeg Tamás, Csémy Balázs, Widder Kristóf, Kardos Róbert, Horváth Virgil, Végh Zsolt, Dévai Balázs Dramaturg: Szabó Borbála
Tér – jelmez: Ondraschek Péter
Mozgás: Widder Kristóf
Dalszöveg: Fekete Ádám
Zeneszerző: Tijana Stankovic
Rendezőasszisztens: Láng Zsuzsa
Produkciós vezető: Gáspár Anna Rendező: Bereczki Csilla „…első blikkre rétegdarabnak tűnhetne, pedig valójában nagyon széles közönséget célzott meg magának: mesejátékos sztorijával csemege a gyermekeknek, a nevetést és humort kedvelő felnőttek pedig minden bizonnyal megtalálják valamelyik kérő műsorában a humor-szívük csücskét, és ezen kívül is remekül szórakozhatnak, kissé visszarepülve a gyerekkorba, és közben mégis felnőttként kacagva a csavarokon.” (franyokriszta)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?