Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉNTEK13 - DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA PSZICHOLÓGUS ELŐADÁSA
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 115 értékelés alapján
  Leírás
Az érzelmi intelligencia fejlesztési lehetőségei gyermekkorban és felnőttkorban.

Kutatások igazolják, hogy az életben való „beválásunk” nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és – ami még fontosabb - a belső harmóniát, az önmagunkkal való  elégedettséget csak akkor érhetjük el, ha képesek vagyunk felismerni a magunk és mások érzelmeit, kapcsolatokat teremteni, konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani… Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk. A jó hír az, hogy e képességünk szinte korlátlanul fejleszthető még felnőtt korban is. A téma szakavatott  ismerője Dr. Kádár Annamária pszichológus lesz a vendégünk, aki a marosvásárhelyi Babes-Bolyai Tudományegyetem tanára, a Nyitott Akadémia szellemi műhely kedvelt előadója, és a témában íródott Mesepszichológia című könyv szerzője is egyben. Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 1400 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1100 Ft, A program napján: 1600 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?