Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOT JAZZ BAND
Szentendrei Kulturális Központ - Pest Megyei Könyvtár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 208 értékelés alapján
  Leírás
A Hot Jazz Band-et már nem kell bemutatni a közönségnek. A fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő zenekart leginkább a két világháború közötti magyar könnyűzenei termés: Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéinek korhű megszólaltatóiként ismeri és szereti a hazai hallgatóság.

A külföldi sikerek mellett a hazai elismerések sem maradtak el. A Hot Jazz Band kétszer részesült eMeRTon díjban, megkapta a Líra-díjat, a Louis Armstrong Emlékdíjat, az Ezüst Életfa díjat, a hazai jazz-zenekarok közül elsőként részesült a legmagasabb állami kitüntetésben, a Kossuth-díjban. Belépőjegy: 2500 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?