Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PR-EVOLUTION DANCE COMPANY – ÖRÖK KIKELET (ZONGORA EST)
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ady versek zenére, táncra hangolva.

Összművészeti-eszencia, a társulat azonos című előadásának rövidített változata, melyben egy csapásra főszereplőink gondolat- és érzésvilágában találjuk magunkat, Teleki Gergő élő zongorajátékának kíséretében. Van egy nő.
Köztünk él, keres, kutat, de nem talál.
Se szerelmet, se békét, se önmagát.
Hiány fojtogatja. Van egy költő, rég halott, szoborrá vált, elfeledték.
Míg élt, "az élet-halál közt kifeszülő lélek napi igazságai alatt lappangó igazságot - az emberi lényeg titkát s a halállal határolt emberi idő titkát" kereste.
Van egy alkalmazás, az Ady 2.0 – Ha letöltöd, eltéríti életed automobilját.
Ős, buja földön gázolsz, és az elvadult tájon Ady vezet majd.
Beszállsz? A történet napjainkban játszódik. Ady, verseiből kikerül a világunkba, vagy a két szerelemes kerül az ő világába. Szerelmük, küzdelmeik, gyötrődésük hasonlósága megüti Adyt, mintha újra élné halhatatlan szerelmét Lédával. Táncolják: Spala Korinna és Feicht Zoltán
Ady szerepében: Orbók Áron színművész
Zene: Teleki Gergő zongoraművész
Video: Spengler László
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia Spala Korinna Harangozó-díjas táncművész, a PR-Evolution Dance Company szólistája. Táncolt a Honvéd Táncszínházban, a Budapest Táncszínházban, 1999-2001 között a Szegedi Kortárs Balettben, majd a Pécsi Balettnek magántáncosa. 2005-ben a Magyar Táncművészek Szövetsége szakmai nívódíjjal, "Az évad legjobb női táncosa" elismeréssel tüntette ki. 2006-ban pedig Harangozó Gyula-díjat kapott. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola adjunktusa, jógaoktató és a PR-Evolution Dance Company szólistája. Feicht Zoltán táncművész, koreográfus. A Magyar Táncművészeti Főiskola balett művész szakának elvégzése után számos külföldi társulatnál megfordult, többek között a Cirque du Soleil-nél, de dolgozott a National Ballet of Ireland-nél is. 1998-ban csatlakozott a Magyar Nemzeti Baletthez, ahol hat évet töltött, majd a kortárs tánc vizeire evezett. Vendégművészként szerepelt a Közép Európai Táncszínház, Duda Éva és Bata Rita darabjaiban, jelenleg a Frenák Pál Társulat vendégművésze, mellette tanít, és saját projektjein dolgozik. Teleki Gergő 5 évesen már kis klasszikusokat játszott Dunaföldvár helyi rendezvényein. 9 éves koráig nem ismerte a kottát, mindent hallás után tanult. 10 esztendős korában figyelt fel tehetségére Dr. Somos Istvánné, aki a kottaolvasás tudományába bevezette Gergőt, s akinek irányításával 11 évesen felvételt nyert a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia Különleges Tehetségek Képzőjébe. Egy évvel akadémiai tanulmányai megkezdése után már Rómában, Hágában és Grazban koncertezik. Tizenhat évesen elnyerte a Zeneakadémia Bíró Sári ösztöndíját, majd a Zeneakadémia Művészképzőjében Baranyay László irányításával folytatta tanulmányait. 2006 októberétől ösztöndíjjal a Lundi Zeneművészeti Egyetem (Lunds –universietet) folytatta tanulmányait Svédországban Hans Pålsson vezetésével. Négyévnyi emigráció után ismét hazatért Magyarországra, a Liszt Ferenc Zeneakadémia végzős hallgatójaként. Versenyek, Díjak:
1997. Balassagyarmat: kiemelt nívódíj
2000. Nagyszeben: II. Díj
2001. Budapest: Bíró Sári Emlékdíj
2002. Ingolstadt: I. Díj
2006. Szeged: „Bartók” Különdíj    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?