Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IDŐKAPSZULA - BEBE AND THE CHANGE FEAT. KOVÁTS VERA
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bebe and the Change jól konzervált dalokba öltve, régi és új köntösben járja végig az énekes életének fordulópontjait.

Bebe and the Change jól konzervált dalokba öltve, régi és új köntösben járja végig az énekes életének fordulópontjait. Vendég: Kováts Vera A zenekar: Ének: Abebe Dániel Bebe Zongora: Demkó Mátyás Gitár: Kozma Norbert Basszusgitár: Vígh Arnold Dob: Zsedényi Dániel Kapunyitás 20 órakor Programkezdés 21 órakor Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak: Prémium: 3.000 Ft Standard: 2.000 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Tekintettel a férőhelyek korlátozott számára, az asztal- és helyfoglalással járó programokon jegyelővétel szükséges, ami a helyszínen, azaz Orfeum jegypénztárában, telefonon, e-mailben vagy jegyértékesítő partnereinknél lehetséges.
  Stáblista
Énekes 
Abebe Dániel 
Énekesnő 
Kováts Vera 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?