Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH VIKTOR TERCETT, VENDÉG: GARETH WILLIAMS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tóth Viktor gyakori vendége az Opus Jazz Clubnak, Arura Triójával, illetve más, nagyobb formációval is többször szerepelt már nagy sikerrel a klub színpadán.

A Tóth Viktor Tercett a szaxofonos legrégebben működő zenekara, amely 2004-ben alakult, s bár azóta több személycserén is átesett, a jelenlegi felállás igen stabil 2012 óta. Hasonlóan többi együtteséhez, természetesen itt is meghatározóak a zenekarvezető kompozíciói és játéka. Az Arurából ismert Tóth Viktor - Orbán György párost a zseniális fiatal dobos, Hodek Dávid kerekíti trióvá, s az erőteljes ritmusszekció nem a szólista kísérője, hanem egyenrangú társa a szaxofonosnak. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat.  Ezúttal vendéget is hívtak koncertjükhöz, a kiemelkedő angol zongorista, Gareth Williams személyében, akivel Viktor néhány ízben már együtt zenélt külföldi útjai során. Közreműködik: Tóth Viktor - szaxofon
Orbán György - nagybőgő
Hodek Dávid - dob Gareth Williams - zongora Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?