Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GERÖLY TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Geröly Trió a hazai szabadzenei szcéna egyik markáns csapata, amelyik folyton megújuló energiákkal tartja frissen a műfaj immár több mint fél évszázados irányzatát.

A trió zenei világának alakulásában bevallottan nagy szerepe volt és lesz is mindig a szabadosi örökségnek, a tradicionális magyar motívumok és a jazz afroamerikai alapelemei közti folytonos kölcsönhatásnak. Ezt az örökséget folytatja és gondolja tovább a dobos és triója, s azzal, hogy a formáció tagjai különböző generációk képviselői, biztosított az is, hogy a csapat zenéje és szellemisége tényleg mindig „free” maradhasson, s azt soha ne köthesse gúzsba bármiféle tradicióhoz való félreértelmezett hűség. Közreműködik: Kováts Gergő - szaxofon
Ajtai Péter - nagybőgő
Geröly Tamás - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?