Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÓMEÓ ÉS JÚLIA
Tokaj Fesztiválkatlan - Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 500. előadáson és az 500 ezer nézőn túl is folyamatos teltházzal futó musical a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpada, valamint Baja után, végre a Tokaji Fesztiválkatlanba is ellátogat!

A Rómeó és Júliát nem kell bemutatni senkinek. Az iskolában kötelező olvasmányként is ismert művet, amelynek musical változatát KERO® – Kerényi Miklós Gábor álmodta színpadra, az Operettszínház elismert, kiváló, díjazott művészeinek a tolmácsolásában élvezhetjük. Szívből szeretni az egész Musicalt? Igen! Lehet. Nem véletlen, hogy a párizsi világpremier hatalmas sikerét követően, amikor a Budapesti Operettszínház 2004 januárjában bemutatta a musical magyarországi változatát az előadás azonnal hatalmas ovációt váltott ki. A produkció dalai nem véletlenül kerültek fel a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban nem véletlenül lett platinalemez. A méltán híres gigaprodukció, amely miatt számos vidéki városból utaznak fel fiatalok, családok, iskolai osztályok mind a mai napig a fővárosba, most a Tokaji Fesztiválkatlanban két alkalommal is megtekinthető. Amennyiben bármely előadásnapon esne az eső, abban az esetben a pótelőadás Július 10-én kerül megtartásra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3910, Bodrogkeresztúri út 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?