Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SEVILLAI BORBÉLY
Tokaj Fesztiválkatlan - Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
A régió neves művészeti rendezvénysorozatát, a Zempléni Fesztivált idén 25. alkalommal rendezik meg, és idén 200 éve, hogy először bemutatták Rómában “A sevillai borbély” kétfelvonásos operát. Az évfordulók tiszteletére készült koreográfiát a Fesztiválkatlan színpadán láthatja először a hazai közönség.

Egy fantasztikus társulat és egy örök klasszikus. Gioachino Rossini kétfelvonásos operáját, A sevillai borbély látványos, fantasztikus hangulatú előadását tekintheti meg a nagyérdemű a Tokaji Fesztiválkatlanban augusztus 19.-én. Egy gyönyörű nyári este, jól ismert dallamok, igényes kikapcsolódás! Jöjjön el Ön is és élvezze, ahogyan felcsendülnek a mindenki által ismert, híres áriák. A Figaro belépője, Berta, Basilio, Bartolo áriája, a rendezés a jelmezek tökéletesen idézik meg a 17. Századi Spanyolországot. Válassza Ön is a kikapcsolódás ezen formáját és legyen részese az egyedi miliőben megrendezésre kerülő produkciónak, amiről maga Beethoven állítólag azt mondta Rossininek bécsi találkozásukkor 1822-ben: „Adjon nekünk még sok Borbélyt!” Amennyiben az előadásnapon esne az eső, abban az esetben a pótelőadás 20-án, szombaton kerül megrendezésre.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3910, Bodrogkeresztúri út 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?