Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
APÁCÁK (HADART MŰVÉSZETI TÁRSULÁS ELŐADÁSA)
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Dan Goggin: Apácák Musical komédia

A történet szerint tragédia árnyékolja be a hobokeni nővérek boldog-dolgos hétköznapjait. Egy este, mikor visszaérnek afrikai missziójukról, váratlan szerencsétlenség történik: mialatt a nővérek ötfős csoportja átruccan a szomszédos Mária dombra, az 52 otthon maradt apáca bevacsorázik egyik társuk mérgező főztjéből. A bingózásból hazatérő életben maradt apácákra vár a feladat, hogy eltemessék a megboldogult lányokat. Képeslapokat gyártanak, és a befolyt pénzből eltemetnek 48 nővért az 52-ből. A maradék 4 apácát pedig fagyasztóládába teszik. Az ő temetésükhöz szükséges hiányzó összeget egy jótékonysági rendezvény bevételéből kívánják fedezni, ezért jótékonysági show-t rendeznek, ami azonban kicsit másként alakul, mint ahogy azt a zárdafőnök asszony elképzelte...
  Szereposztás
Mária Regina nővér 
Voith Ági 
Mária Roberta nővér 
Zakariás Éva 
Mária Amnézia nővér 
Mérai Katalin 
Mária Huberta nővér 
Vándor Éva 
Mária Lea nővér 
Laurinyecz Réka 
  Stáblista
Rendező 
Kökényessy Ági 
Zenei vezető 
Gebora György 
Művészeti vezető 
Háda János 
Koreográfia 
Ullmann Krisztina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?