Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONCZ ZSUZSA
Tokaj Fesztiválkatlan - Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Az ősz beköszöntével, 2016. szeptember 3-án Tokajon a Fesztiválkatlanban nem kisebb hazai előadónk, mint a már visszatérőnek számító Koncz Zsuzsa lép színpadra.

Az ősz beköszöntével, 2016. szeptember 3-án Tokajon a Fesztiválkatlanban nem kisebb hazai előadónk, mint a már legendának számító Koncz Zsuzsa lép színpadra. Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével a Ne vágj ki minden fát címűtől, az Ég és föld között-ön át, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen-ig , amelyek közül számtalan felcsendül a feledhetetlennek ígérkező tokaji koncerten is. 
  Stáblista
Énekesnő 
Koncz Zsuzsa 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3910, Bodrogkeresztúri út 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?