Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EXPERIDANCE: EZEREGYÉV - GENERÁCIÓK
Tokaj Fesztiválkatlan - Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország múltja páratlanul gazdag. Az ExperiDance Production debütáló előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban.

Az egyedi történelem-értelmezésben népünk sorsát az angyali és démoni erők küzdelme mellett a férfiak és nők örök ellentéte formálja, de minden jelenet valódi főszereplője a remény és az élni akarás. A magyar, cigány és erdélyi néptáncok mellett távolabbi szomszédaink, a törökök, németek és oroszok táncát is eltáncolják. Magyarország ezzel az előadással ünnepelte az ezredfordulót, 2000. március 15-én, a magyar polgári forradalom emléknapján. STÁB: A teremtő: Patonai Norbert Lucifer:Boda János Ádám: Benkő Dávid Éva: Morvai Veronika Angyalok: Dénes Nándor, Görög Zoltán, Holman Enikő, Boros Bettina, Szabó Dániel Ördögök: Kökény Róbert, Bistei Judit, Reszneki Domán, Joó Viktória, Pintér Ágota Lotti Továbbá: Lázár Anna Dóra, Patonai Zsolt, Péli Róbert, Rimár Izabella, Stana Alexandra, Szerencse Károly, Bánházy Eszter, Kovács Richárd, Molnár Edina, Lázár Anna Dóra, Pálinkó Johanna, Patonai Zsolt, Péli Róbert, Rimár Izabella, Stana Alexandra, Szerencse Károly, Szűcs Dániel, Újszászi András   Sminkes, fodrász: Petrik Gitta Lili Hangtechnika: Kupcsik Bertalan Jelmez: Debreczeni Ildikó Zene: Rossa László, Gömöry Zsolt, Czomba Imre, valamint a Ghymes Fény: Szimeiszter Balázs Látvány: Húros Annamária Dramaturg: Morcsányi Géza Fotó: Pintér Árpád Producer: Vona Tibor Rendező-koreográfus: Román Sándor   A Fesztiválkatlan nem tart esőnapot. A produkciók eső esetén is megrendezésre kerülnek. Ilyen esetben esőkabátot érdemes hozni. Esőkabát a helyszínen is kapható
  Szereposztás
A teremtő 
Patonai Norbert 
Lucifer 
Boda János 
Ádám 
Benkő Dávid 
Éva 
Morvai Veronika 
Angyal 
Dénes Nándor 
Angyal 
Görög Zoltán 
Angyal 
Holman Enikő 
Angyal 
Boros Bettina 
Angyal 
Szabó Dániel 
Ördög 
Kökény Róbert 
Ördög 
Bistei Judit 
Ördög 
Reszneki Domán 
Ördög 
Joó Viktória 
Ördög 
Pintér Ágota Lotti 
  Stáblista
Rendező 
Román Sándor 
Koreográfia 
Román Sándor 
Producer 
Vona Tibor 
Dramaturg 
Morcsányi Géza 
Látvány 
Húros Annamária 
Fény 
Szimeiszter Balázs 
Zene 
Rossa László 
Zene 
Gömöry Zsolt 
Zene 
Czomba Imre 
Sminkes, fodrász 
Petrik Lili Gitta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3910, Bodrogkeresztúri út 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?