Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CARMINA BURANA - BALETT
Tokaj Fesztiválkatlan - Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
Kedves Közönségünk! A ma esti Carmina Burana előadást a Fesztiválkatlan és a Produkció legjobb szándéka ellenére sem sikerül megtartanunk, így kérjük Önöket, ne induljanak el az előadásra. A megvásárolt jegyek hétfőtől visszaválthatóak a vásárlás helyszínén július 31-ig. Az online vásárolt jegyek értéke visszautalásra kerül. Szíves megértésüket köszönjük! Üdvözlettel Broadway Ticket Hungary Kft.

Kedves Közönségünk! A ma esti Carmina Burana előadást a Fesztiválkatlan és a Produkció legjobb szándéka ellenére sem sikerül megtartanunk, így kérjük Önöket, ne induljanak el az előadásra. A megvásárolt jegyek hétfőtől visszaválthatóak a vásárlás helyszínén július 31-ig. Az online vásárolt jegyek értéke visszautalásra kerül.
Szíves megértésüket köszönjük! Üdvözlettel
Broadway Ticket Hungary Kft. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ECarl Orff német zeneszerző, zenetanár, rendező a 20. századi zenetörténet egyik legkülönlegesebb alakja. Pedagógiai munkásságában, színpadi alkotásaiban és kompozícióiban egyaránt elválaszthatatlan egymástól a tánc és a zene. Műveinek nagy része komplex, összművészeti alkotás, melyekben a ritmusra és a melódiára fordította a legfőbb hangsúlyt. Legismertebb műve a Carmina Burana, mely a mítoszok archaizáló világát idézi meg. Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a sors rájuk ró.  A Carmina Burana balett előadása már többször elkápráztatta a hazai közönséget. A látványos kortárs balettet a kiváló kórussal és vendégművészekkel kiegészülő Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséri. A Fesztiválkatlan nem tart esőnapot. A produkciók eső esetén is megrendezésre kerülnek. Ilyen esetben esőkabátot érdemes hozni. Esőkabát a helyszínen is kapható.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3910, Bodrogkeresztúri út 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?