Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: FOURTISSIMO JAZZ ORCHESTRA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fourtissimo a műfaj jeles képviselőihez hasonlóan – Weather Report, Chicago, Maynard Ferguson Band, Bill Chase – egyesíti a dinamikus és szórakoztató előadásmódot a jazz értékeivel.

Közreműködik: Kuna Valéria - trombita, ének
Kuna Gyula - trombita
Kuna Bence - kürt, ütőhangszerek
Kuna Márton - harsona
Geier Attila - gitár
Somos András - billentyűk, fuvola
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Kottler Ákos - dob A népszerű, jazz-rockot játszó Fourtissimo Jazz Orchestra alapítói a Príma-díjas Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence, s a zenekar 2012 óta játszik a jelenlegi felállásban. Hangzásuk meghatározó eleme Valéria sokszínű énekhangja, illetve a jazz-rockra oly jellemző rézfúvós hangszerek erőteljes jelenléte. Népszerűségükre mi sem jellemzőbb, mint hogy az elmúlt három évben közel 300 koncertet adtak hazánkban és Európa-szerte. A VII. Jazzy Dalversenyen két saját dallal indultak, mindkettő a döntőbe került, Funk 4 Fun című szerzeményük elnyerte a verseny Közönségdíját. Most megjelent The Road So Far... című lemezüket az NKA támogatásával mutatják be az Opus Jazz Clubban. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?