Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLSKA JAZZ: KARNAS FORMULA WITH ELCHIN SHIRINOV (PL/H/AZE)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A lengyel énekes Grzegorz Karnas az Opus rendszeres fellépője, már-már „házi művésze”, aki azonban minden alkalommal más és más felállású zenekaraival játszott a klub színpadán.

Korábbi triójának Lukács Miklós vendégszereplésével kiadott, díjnyertes lemezei után nemrégiben újabb magyar muzsikust „fedezett fel” magának Dés András személyében. Legutóbbi magyarországi turnéjának kezdete előtt egy nappal ugyanis dobosát baleset érte, így a 2015-ös kapolcsi fesztiválon a kitűnő magyar ütőhangszeres ugrott be melléje, s vele lépett fel a két nappal későbbi Opus-beli koncerten is. Ez utóbbi alkalommal már úgy játszottak együtt, mintha mindig is együtt zenéltek volna, így együttműködésük azóta is töretlen. Karnast tehát aligha kell már bemutatnunk, elég talán csak annyit megemlítenünk, hogy szinte valamennyi lengyel jazz-legendával, illetve az európai jazz-színtér számos nagyságával dolgozott már együtt. Úgy zenekaraival, mint szólóban végigturnézta a fél világot, hazája mellett fellépett Belgium, Franciaország, Németország, Svájc, Nagy- Britannia, Dánia, Norvégia, Magyarország, Csehország, Románia, Moldova, Ukrajna, Azerbajdzsán, Marokkó, Vietnam és Kína színpadain és fesztiváljain. Karnas 2008 óta szervezi meg rendszeresen a kreativitás, az önkifejezés és a zene jegyében a „Voicingers” elnevezésű interkulturális találkozót, mely egyaránt biztosít komoly promóciót a nemzetközi karrierjük elején járó jazz-énekeseknek, valamint zenei képzést a nem szakmabeli közönség számára. A Grzegorz Karnas Formula az énekes-vezető szerint „akusztikus, energiadús és groove-osan hipnotikus muzsikálás, tisztességes adag improvizációval”. Ennek jegyében lép fel velük a kitűnő fiatal azerbajdzsáni zongorista, Elchin Shrinov is, aki a nemzetközi jazzélet egyre ismertebb figurája. A népzenei hagyományokkal rendelkező bakui családba született 34 éves Shirinov autodidakta művész, aki technikai felkészültségét Bill Evans, Herbie Hancock, Chick Corea, Brad Mehldau és hasonló zongoristák játékának alapos tanulmányozása során fejlesztette egyre magasabb szintre. 2008-től rendszeres fellépő a Baku Jazz Centerben, Sevda Alekperzade zenekarával számos koncerten játszott Németországban, Franciaországban és Svájcban, a Rain Sultanov Quartet tagjaként pedig Grúzia, Azerbajdzsán és Malajzia különböző fesztiváljain szerepelt. Saját csapatával, az Elchin Shrion Trióval 2010-ben adta első jelentős koncertjét a rangos Baku Jazz Fesztiválon. Közreműködik: Grzegorz Karnas - ének
Elchin Shirinov - zongora
Mariusz Praśniewski - nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?