Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉTER ÉS A FARKAS
Turay Ida Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szergej Szergejevics Prokofjev: PÉTER ÉS A FARKAS zenés, táncos mesejáték egy részben

Keretjáték: NYÍRŐ BEA Szergej Prokofjev halhatatlan, zenés története egy szikrázó tavaszi napon játszódik. Péter és barátai – a kismadár, a macska és egy kelekótya, kerge kacsa – hihetetlen kalandokba keveredve túljárnak a hatalmas és gonosz farkas eszén.
A szereplőket egy-egy hangszer, illetve egy-egy jellegzetes dallamfordulat jelzi. Színházunk művészei arra vállalkoznak, hogy a megszokott koncert előadásokhoz képest, a hangszerek mellett, tánccal és szöveggel elevenítik meg a történetet. Ezt a páratlan és eddig egyedülálló élményt varázslatos díszlet teszi még felejthetetlenebbé.
  Stáblista
Péter 
Rubóczki Márkó 
Kismadár 
Borbély Krisztina 
Kismadár 
Rárósi Anita 
Kacsa 
Faggyas Alexandra 
Farkas, Nagyapó 
Bácsatyai Gergely 
Vadász 
Kovács Olivér 
Felhőcske 
Nyírő Bea 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?