Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉNTEK13-A13 SZÍNHÁZ - „CSAK ÁLOM, SEMMISÉG…”
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 122 értékelés alapján
  Leírás
Beszélgetés Horgas Eszterrel, és növendékei összművészeti előadása

A koncerttermek közkedvelt előadóját most új szerepben ismerhetjük meg. Mindamellett, hogy nemzetközileg elismert fuvolaművész, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola tanára, a Partitúra Összművészeti Kurzus művészeti vezetője és a Vukán György hagyaték örököse is, melyet szintén a fiatal tehetségek javára szeretne fordítani. Legutóbb a Hungary’s Got Talent zsűrijében is az igazi értékek megtalálását, a tehetséggondozást tartotta fő feladatának, de mindezekről bővebben mesél majd. A beszélgetést követően a Partitúra Összművészeti Kurzus növendékeinek zenés, táncos színházi előadását láthatjuk, amely óriási sikert aratott 2015 nyarán Balatonfüreden. Az új bemutató egyik érdekessége, hogy Shakespeare világát is felidézve, a növendékek valós álmaikból született egyedi, igazi összművészeti produkció. Közreműködnek: Horgas Eszter fuvolaművész és a Partitúra Kurzus növendékei, tanárai Rendezte: Horgas Ádám, Művészeti vezető: Horgas Eszter
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?